Szenvedélybetegek Nappali Intézménye

Szenvedélybetegek Nappali Intézménye

6782 Mórahalom, Móradomb körút 40.

Intézményvezető: Csótiné Ördög Edit

Szakmai vezető: Jakabos Boglárka

Elérhetőségek:

Telefon: 62/998-507

Mobil: 30/570-4978

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Nyitva tartás: H-P: 13.00-19.00

A nappali ellátás célja a szenvedélybetegek és hozzátartozóik segítése. Az egyéni és csoportos beszélgetések a betegség működésének megértését, az abból való felépülést és a traumák feldolgozását szolgálják. A terápia gyógyszermentes, a gondolkodásmód és az életvitel megváltoztatásán alapul. Az intézmény nyitvatartási idejében lehetőséget biztosítunk a szabadidő hasznos eltöltésére, ehhez könyvek, filmek, újságok állnak rendelkezésre. Munkatársainkat az alábbi problémákkal kereshetik fel: dohányzás, alkohol-, kábítószer-, gyógyszer-, internet/mobilfüggőség, kóros játékszenvedély (online és/vagy szerencsejáték), vásárlási mánia, munkamánia, evészavarok, szex/pornófüggőség, kapcsolatfüggőség, önsértő magatartásformák, pl. önmaga vagdosása különböző tárgyakkal (bővebb információ az egyes betegségekről elérhető a betegség nevére kattintva). A szolgáltatást a Dél-alföldi Régió lakosai térítésmentesen vehetik igénybe.

Lehetőség van online-tanácsadás igénybevételére. A levelek az intézmény pszichológusának fiókjába érkeznek, aki a bennük foglalt információkat titoktartási kötelezettség mellett kezeli, azokat harmadik félnek nem adja ki.

Online tanácsadás

Az Ön E-mail címe: 
Üzenet: 
    

Névnap

2019. augusztus 18. Vasárnap
Ilona, Ilka

 
A Nap kel 04:48-kor,
nyugszik 19:00-kor.