Bemutatkozás

Az élet tisztelete azt jelenti, hogy a születés és a halál végpontjai között úgy bánunk egymással, hogy érdemes legyen a világon élni.”

thumb

Popper Péter

 

 

 

A Család-és Gyermekjóléti Központ feladatellátása Mórahalom Járás közigazgatási területén élő valamennyi gyermekre, családra, gyermektelen családra és egyedülálló személyre egyaránt kiterjed. Mórahalom Járás Közigazgatási területén élő lakosság száma 29.708 fő.Család-és Gyermekjóléti Központunk 2016. 01. 01-jével a Járásszékhelyen, Mórahalom Városban kezdte meg működését a Homokháti Kistérség Többcélú Társulása Integrált Szociális és Gyermekjóléti Központ intézmény keretein belül, elkülönített szakmai és szervezeti egységként.

A Család-és Gyermekjóléti központ ellátási területe: Ásotthalom Nagyközség, Bordány Nagyközség, Forráskút Község, Mórahalom Város, Öttömös Község, Pusztamérges Község, Ruzsa Község, Üllés Nagyközség, Zákányszék Község és Zsombó Nagyközség.

Család-és Gyermekjóléti Központunk Mórahalom Város közigazgatási területén Család-és Gyermekjóléti szolgáltatást is nyújt.  

Névnap

2019. május 23. Csütörtök
Dezső

 
A Nap kel 04:01-kor,
nyugszik 19:33-kor.